hotel management system Plazaro

back

Vytváříme hotelům webové stránky

4.3.2019

Chcete-li udržet směr a tempo, kterým se společnost ubírá, je potřeba reagovat a včas přizpůsobit klíčové nástroje moderním trendům a díky tomu být úspěšný ve svém podníkání.

Vytváříme hotelům webové stránky

Zařízení (počítač, mobilní telefon nebo tablet) s připojením k internetu se stalo již běžným vybavením našich domovů. Dovolte, abychom toto tvrzení podpořili několika čísly. V roce 2017 mělo více než 77 % českých rodin zařízení (počítač, mobilní telefon nebo tablet) s připojením k internetu, což je o 40 % více než tomu bylo v roce 2006. Nejčastěji se připojujeme na stolních počítačích a noteboocích. V poslední době rapidně roste význam mobilních zařízení (telefony a tablety). K internetu se připojilo v loňském roce na mobilním zařízení 40 % všech jejich uživatelů, meziročně jde o nárůst o 7 %. Internet v ČR využívá 8 z 10 lidí, a zajímavostí jistě je, že každoročně se zvyšuje i počet “online” seniorů. K internetu se připojila v loňském roce celkem třetina všech seniorů.

V rámci mezinárodního srovnání s dalšími státy EU se ČR nachází v pomyslném středu. V zemích jako Nizozemsko, Dánsko, Lucembursku, Velká Británie mají internet, až na výjimky, v každé domácnosti a využívají jej napříč všemi věkovými kategoriemi.

Co nám statistika tedy říká? Pryč je doba Zlatých stránek a pevných linek. Dnešní společnost se přesunula na internet, který využívá ke zjištění informací, k nákupům a ke komunikaci se svými nejbližšími. Jako podnikatelé tak musíme přinést na internet informace o námi nabízených službách a využít je ve prospěch svému podnikání takovou formou, kterou veřejnost preferuje.

Jak v dnešním světě uspět? Mimo jiné existencí vlastní webové prezentace, tj. webové stránky. Na ní by měl zákazník najít v logickém uspořádání klíčové informace o nabízených službách a jejich cenách, ideálně i s možností okamžitého nákupu (rezervace) ubytování.

Uvažujete-li o vytvoření webových stránek, o přestavbě stávající prezentace, využijte s důvěrou rozšířené nabídky Plazara. Jsme profesionálové s mnohaletými zkušenostmi v IT a hotelnictví. Zanalyzujeme Vaši situaci, seznámíme se s vašimi představami a následně navrhneme vhodné řešení. Sledujeme aktuální trendy, a tak výsledné webové stránky budou mít vše potřebné, co je v dnešní době od moderního a atraktivního webu vyžadováno.

Chci webovou stránku...

Pokud web máte, posuďte, zda návštěvníkovi přináší veškeré potřebné informace, které jsou zobrazeny logicky a jednoduše. Cílem by mělo být disponovat takovou webovou prezentací, která pozitivně ovlivní potencionálního hosta, který ve finále vytvoří rezervaci.

Zkuste se vžít do role hosta, který hledá ubytování. A nyní si pokládejte otázky, co by vás zajímalo a přesvědčilo k vytvoření rezervace – jaký je to hotel, co nabízí, kde se nachází, jaké jsou ceny ubytování a služeb. Důležité jsou kontakty, online rezervace, online platba, a atp.  

Zajímá vás, jak má správný web vypadat? Jak spojit webovou prezentaci s marketingovými aktivitami? V ČR existuje přes 9 000 ubytovacích zařízení nabízejících více než 200 000 pokojů různých kategorií a vybavení. V takové spoustě nabídek si musí hosté, kterých je jen v ČR ročně cca 15 000 000, najít cestu právě k vám.

Usilujete o prohloubení znalostí v oblasti hoteliérství a restauraterství? Chcete se dovědět, jak hosté najdou cestu právě k vám? Nenechte si ujít elektronickou knihu Akcelerace hotelového businessu.